WCA Fokus på internasjonal sjøluft-til-dør-virksomhet
banenr88

NYHETER

Tiden går så fort, våre colombianske kunder kommer hjem i morgen.

I perioden Senghor Logistics, som deres speditørfrakt fra Kina til Colombia, fulgte kunder for å besøke deres LED-skjermer, projektorer og skjermleverandørfabrikker i Kina.

Dette er store fabrikker med fullstendige kvalifikasjoner og sterk styrke, og noen har til og med et areal på titusenvis av kvadratmeter.

LED-skjermleverandørene viste arbeidsprosessen til arbeiderne, og den nyeste avanserte teknologien for å få skjermen til å gi en klar og levende skjermeffekt.Fabrikkutviklet teknologi gjør det mulig for innendørs eller utendørs LED-skjermer å levere levende bilder samtidig som de opprettholder en jevn og stabil bildefrekvens.Det kan også sikre utmerkede visningsvinkler, og det viste bildet vil ikke bli misfarget eller forvrengt innenfor en viss vinkel.

Leverandører av projektorskjermer viste også produkter av høy kvalitet og introduserte materialene, unike enhetene og installasjonen av skjermene for kundene.

Kundenes besøk til Kina denne gangen er for internasjonalt forretningssamarbeid, besøke fabrikker i Kina og lære om banebrytende teknologier;for det andre å utforske og forstå Kina, og å bringe teknologi og det han har sett og hørt tilbake til Colombia, slik at selskapet kan være i tråd med den siste informasjonen, for bedre å betjene lokale kunder.

Produkter laget i Kina er elsket av kunder i inn- og utland.Og en fabrikk som vi besøkte er veldig stor, lageret er fullt av projektorskjermprodukter, selv i korridorene.Alle disse lastene venter på å bli fraktet til utlandet og betjene utenlandske kunder.Colombianske kunder kommenterte:Kinesiske produkter er rimelige og av god kvalitet.Vi har kjøpt mye her.Vi liker også veldig godt Kina, maten er deilig, menneskene er vennlige og får oss til å føle oss veldig trygge og glade.

I forrige artikkel omtar imot colombianske kunder, der Anthony ikke la skjul på sin kjærlighet til Kina, og denne gangen fikk han til og med enny tatovering "Made in China"på armen hans.Anthony mener også at det er muligheter for konstant endring og utvikling i Kina, og Kina vil definitivt utvikle seg bedre og bedre.

Vi så dem av torsdag kveld.Ved utendørs middagsbordet pratet vi om kulturforskjellene og identitetene til hverandres land.Vi ønsket dem en god retur med beste ønsker og skålte for våre colombianske venner som kom langveisfra.

Selv om Senghor Logistics er enfrakttjenesterpartnerskap med kunder, vi har alltid vært oppriktige og behandler kunder som våre venner.Måtte vennskapet vare for alltid, vi skal støtte hverandre, utvikle oss sammen og vokse sammen med kundene våre!

For deg som leser denne artikkelen for øyeblikket, som kunde hos Senghor Logistics, har du en ny anskaffelsesplan og ser etter en passende leverandør, kan vi også anbefale høykvalitetsleverandører for deg.


Innleggstid: Aug-04-2023